Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Μανώλης Κονταρός

Τη δική του μάχη συνεχίζει να δίνει ο αγαπητός λαουτιέρης, Μανώλης Κονταρός, που από χθες βρίσκεται στην πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική της Χαϊδελβέργης για να δώσει έναν ακόμα μεγάλο αγώνα ώστε σύντομα να επιστρέψει γερός στους δικούς του ανθρώπους και στην Κρήτη.

Οι γιατροί του Μανώλη Κονταρού στην Αθήνα εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τις δύο πρώτες εγχειρήσεις του στην καρδιά και την σπονδυλική στήλη, όμως τώρα είναι η ώρα για τη μετάβασή του στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Μάλιστα, τα νέα για την πορεία της υγείας του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη αναρτώνται συνεχώς στην επίσημη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, καθώς εκατοντάδες φίλοι του επιθυμούν να ενημερωθούν.

Στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί αναφέρεται:
«Φίλες και φίλοι,
Μετά από παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δυο επιτυχημένες επεμβάσεις στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη ο Μανώλης θα μεταβεί σήμερα το πρωί στην «Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική της Χαϊδελβέργης» (ORTHOPEDIC UNIVERSITY CLINIC OF HEIDELBERG) στη Γερμανία για ταχεία ανάρρωση.

Η μετεγχειρητική του πορεία όπως έκριναν οι θεράποντες ιατροί του είναι πολύ καλή γι’ αυτό και αποφασίστηκε η μετάβασή του σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού για αποθεραπεία.

Ο αγαπημένος μας Μανώλης, θα δώσει μια δεύτερη μάχη για την υγεία του, αντλώντας δύναμη από την τεράστια αγάπη και τη συμπαράσταση που του δείξατε με αφορμή το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

Ενήμερος για κάθε e-mail, μήνυμα και ευχή που στείλατε και συνοδευόμενος από τις προσευχές σας και τις ευχές σας για γρήγορα περαστικά ο Μανώλης, θα αγωνιστεί, τονωμένος από τη δική σας υποστήριξη και επιφυλάσσεται να σας ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο όταν επιστρέψει γερός και δυνατός».

Απο Goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: